За Нас

Местоположение на Комплекс "Панорама Ризорт", Банско:
"Панорама Ризорт" е новоизграден хотелски комплекс с дизайнерско изпълнение, разположен в местността "Св. Иван Рилски", на 1 км. от лифта в Банско. Сгушен в подножието на Пирин планина, гр. Банско e eднакво атрактивен през четирите сезона на годината, градът предлага разнообразни условия за почивка и отдих.

Настаняване в Хотел "Панорама Ризорт" - Банско:
Хотелски комплекс "Панорама Ризорт" разполага със 75 студия, 47 стаи, 72 едноспални и 8 двуспални апартамента за настаняване. Студиата и апартаментите разполагат с кухненски бокс, телевизор с кабелна телевизия, както и балкони от които се разкрива чудесен панорамен изглед към к.к. Банско и Пирин планина.

Двуспалните апартаменти се състоят от всекидневна и кухненски бокс обединени в едно общо помещение, както и две отделни помещения за спалня с възможност за настаняване на до четири човека на редовни легла и още двама на допълнително(на двоен разтегателен диван).

Цени на стаи

0

Стаи

Тип стая
Максимум
Нощувки
Цена
Двойна стая

Двойните стаи се представляват едно общо помещение за спалня и всекидневна с възможност за настаняване до двама души в стая. Помещението разполага и с телевизор с кабелна телевизия, баня с тоалетна, принадлежности за приготвяне на чай и кафе. Безжичен интернет във всички помещения.

Моля направете запитване за цената
Студио

Студиата се състоят от обединени в едно помещение спалня, всекидневна и кухненски бокс с възможността за настаняване на до двама души на редовни легла и един човек на допълнително(разтегателно кресло). Помещенията разполагат с баня с тоалетна ,тераса, телевизор с кабелна телевизия, оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор и хладилник, микровълнова печка, прибори, посуда и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Безжичен интернет във всички помещения.

Моля направете запитване за цената
Едноспален апартамент

Едноспалните апартаменти представляват едно общо помещение за всекидневна и кухненски бокс и отделно помещение за спалня с възможност за настаняване на двама души на редовни легла и още двама на допълнително(двоен разтегателен диван) във всекидневната на апартамента. Апартаментите разполагат с баня с тоалетна, тераса, телевизор с кабелна телевизия, напълно оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор и хладилник, микровълнова печка, прибори, посуда и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна от страна на гостите. Безжичен интернет във всички помещения.

Моля направете запитване за цената

Удобства

  • Телевизор

  • Интернет

  • Тераса

  • Самост. сан. възел

  • Панорамна гледка

Хотели около Банско

Апарт хотел Каза Карина Апарт хотел Каза Карина
Банско, ул. "Кралев Двор" 5
Парк Хотел Гардения Парк Хотел Гардения
Банско, „Цар Симеон“ 72
Хотел Танне Хотел Танне
Банско, ул "Георги Настев" 7
Гранд Хотел Банско Гранд Хотел Банско
Банско, ул. „Глазне“ 5
Тринити Тринити
Банско, „Симеон Молеров“ 5