За Нас

Къща за гости Крис *** отвори врати в началото на месец октомври 2004 г. На 30 км от курорта Пампорово. Хотелът разполага със 6 двойни стаи, тройна стая, суит с 1 спалня, суит с 3 спални, ресторант с 35 места, охраняем паркинг, тенис на маса, библиотека.
На гостите се предлагат различни възможности за отдих, спорт, забавления. Предлагат се планински преходи с водач, ловни и риболовни излети, екскурзии. За всеки гост са достъпни процедури с лечебната минерална вода от извора Беденски бани. Провеждат се фолклорни вечери и незабравими празници с много изненади.

Цени на стаи

0

Стаи

Тип стая
Максимум
Нощувки
Цена
Двойна стая

В двойните стаи има спалня, баня с тоалетна и балкон с изглед към планината и/или град Девин. Обзавеждането се състои от двойно легло, нощни шкафчета с настолни лампи, гардерод, секция, стол и голямо огледало. Мебелите са от дърво. В стаята има телевизор с кабелна телевизия с над осемдесет канал, както и малък хладилник, позволяващ съхранението на хранителни продукти или напитки. За по-голям комфорт на гостите през студените планенски вечери температурата се регулира от парно. Прозорците са с тънки и дебели пердета, съчетани с цялостния интериор на стаята. В банята има голяма душ кабина, тоалетна , както и мивка с плот и голямо огледало. На разположение са и тоалетни принадлежности. На балкона на спокойствие гостите могат да съзерцават гледката, поседнали на столове.

Моля направете запитване за цената
Сиут с една спалня и тераса

Апартаментът може да бъде спокойно използван от 4 възрастни гости, а при желание има възможност за настаняване и на още един. Състои се от две отделни помещения, две антрета, като в едното се намира банята. Едната стая е с две отделни единични легла, нощни шкафчета с настолни лампи, секция,оледало и телевизор с кабелна телевизия. За максимален комфорт на разположение на гостите е и кът за отдих – диван с маса и столове. Мебелите са от дърво. Другата стая е с двойно легло, нощни щкафчета с настолни лампи, маса със столове, секция, гардерод и телевизор с кабелна телевизия. За удобство на гостите има и хладилник. Банята е с голяма душ кабина, тоалетна, мивка с огледало и тоалетни принадлености. Тересата е просторна с гледка едновременно към град Девин и планината.

Моля направете запитване за цената
Тройна стая

Апартаментът е с възможност за ползване от трима възрастни гости, но особено подходяща за гости с дете. Стаята се състои от две отделни помещения, които са разделени с малко антре, където се намира банята. Първото помощение е обзаведено с едно единично легло, нощно шкафче с настолна лампа, секция и огледало. За комфорт и спокойствие на гостите и това помещение има телевизор с кабелна телевизия. През антрето се преминава в другото помещение или банята. Във второто помещение има двойно легло, нощни шкафчета с настолни лампи, секция, гардероб, както и кът за отдих с маса и столове, произведени от дърво. Може да се ползва и храдилника, който е на разположение в това помещение. Банята е голяма душ кабина, тоалетна, мивка с огледало, както и тоалетни принадлежности. Най- голямото предимство на тройна стая е терасата, впечатляваща с огромния се размер и неописумо красивата гледка към китното градче и планината. На разположение са маса и столчета, където гостите могат спокойно да са насладян на гледката.

Моля направете запитване за цената
Суит с 3 стаи и балкон

Апартаментът се намира на последния етаж, поради което е изграден в „мансарден стил“. Той е много просторен, защото разполага с голямо антре, три отделни спални, както и баня. Всяка от стаите е с индивидуален интериорен дизайн. Две от стаите са с две отделни легла, нощни шкафчета с настолни лампи, секция и телевизор с кабелна телевизия. Третата спалня е с двойно голямо легло, нощни шкафчета с настолни лампи, секция и телевизор с кабелна телевизия. Кът за отдих в близост до прозорците са на разположение на гостите ни. Банята е обзаведена с душ кабина, мивка с огледало и тоалетна. За удобство ще намерите и тоалетни принадлежности.

Моля направете запитване за цената
* За повече информация http://hotel-kris.com/index-6.html#

Удобства

 • Телевизор

 • Климатик

 • Интернет

 • Тераса

 • Самост. сан. възел

 • Минибар / Хладилник

 • Ресторант

 • Рум-сервиз

 • Паркинг места

 • Екскурзии

 • Камина

 • Масажи

 • Wi Fi

 • Градина

Хотели около Девин

СПА Хотел Девин СПА Хотел Девин
Девин, ул. "Дружба" 2А
Стаи за гости Ловен дом Стаи за гости Ловен дом
Девин, ул. "Руен" 2
Къща за гости Стаpата лоза Къща за гости Стаpата лоза
Девин, "Катя Ванчева" 6
Спа хотел Орфей Спа хотел Орфей
Девин, "Цветан Зангов" 14
Спа хотел Персенк Спа хотел Персенк
Девин, ул. Дружба 10