5 стила за борба с празничния махмурлук

От Бъдни вечер до Йордановден тежките софри са ежедневие, а с тях и тежките сутрини. Ето защо обобщихме 5 стила за борба с празничния махмурлук.

Прочети още за 5 стила за борба с празничния махмурлук
21.12.2016

Коледните духове по света

Едва ли си представяте духове, вещици и демони като чуете Коледа. Но в много държави злите сили са също толкова важна част от празника, колкото и добрите.

Прочети още за Коледните духове по света
13.12.2016

Ски сезонът започва!

Всички скиори и сноубордисти с трепет очакваха декември месец, тъй като отдавна се шушукаше, че тази година времето ще е благосклонно. И първият сняг определено не ни разочарова! Валя обилно в цялата страна. А зимните курорти не закъсняха с обявяване на началото на ски сезон 2016/2017.

Прочети още за Ски сезонът започва!
02.12.2016

5 шантави Коледни гощавки

От торта с формата на пън до пържени гъсеници и китова мас… Открийте 5 наистина странни традиционни Коледни храни по света!

Прочети още за 5 шантави Коледни гощавки
25.11.2016

5 странни факта за Коледното дърво по света

Как ли изглежда елхата в Индия? А защо някои хора украсяват елхите си с кисели краставички? Прочетете за тези и още шантави коледни традиции за коледната елха по света!

Прочети още за 5 странни факта за Коледното дърво по света
22.11.2016

Заслужена почивка в Topola Skies ****

Чудите ли се какво стана с победителя от фотоконкурса „Сподели своето място“? Нончо Иванов споделя няколко кадъра от своята почивка в Topola Skies ****.

Прочети още за Заслужена почивка в Topola Skies ****
12.09.2016

3 идеи за деня на Съединението

Тази седмица ще отпразнуваме Съединението на България с четири официални почивни дни, в които можем да се отдадем отново на безгрижна почивка.

Прочети още за 3 идеи за деня на Съединението
31.08.2016

Туристически регион Шумен

Българската държава е сред най-старите държави в Европа и е първата славянска държава на континента, появила се през втората половина на VII в. по делтата на р. Дунав. Разнообразието от културно-исторически обекти, красива природа, съхранени традиции и обичаи дават възможност на туристически регион Шумен да предложи на своите гости практикуването на различни видове туризъм. Плиска … Нататък Туристически регион Шумен

Прочети още за Туристически регион Шумен
23.08.2016

И победителят е… 

Най-после стана ясен победителят в играта „Сподели своето място“! Вижте печелившия кадър, както и 10-те снимки с най-висок резултат…

Прочети още за И победителят е… 
22.08.2016

Плажна инструкция за луди глави

Ако сте от хората, които не ги свърта на едно място и излежаването на плажа не е Вашата мечтана ваканция, ето 5 вдъхновяващи идеи за активна морска почивка!

Прочети още за Плажна инструкция за луди глави
19.07.2016