Ски сезонът започва!

ski-sezon-2016Всички скиори и сноубордисти с трепет очакваха декември месец, тъй като отдавна се шушукаше, че тази година времето ще е благосклонно. И първият сняг определено не ни разочарова! Валя обилно в цялата страна. А зимните курорти не закъсняха с обявяване на началото на ски сезон 2016/2017.

Най-старият ни зимен курорт, Боровец, който тази година навършва 120 години, ще зарадва всички студенти. Защото лифтовете ще заработят още на 8 декември! Каква по-добра изненада за студентския празник!? На по-предвидливите, които вече са резервирали почивка там, не им остава нищо друго освен да грабнат ските! Ако пък още нямате резервация, разгледайте някои наистина страхотни предложения тук.

Пампорово също няма да закъснее и ще отвори врати за маниаците на зимни спортове на 10 декември. За откриването на сезона всички лифтове ще работят безплатно. И на 11 декември децата ще продължат да се возят безплатно, а до 18 декември всички карти ще бъдат на промоционална цена. И най-завълнуващото? От тази година писта Мечи чал става част от курорта Пампорово, като тя ще бъде свързана с шатъл бус по график.

Ако не можете да чакате толкова дълго, ще ви зарадваме, че в Банско още тази събота ще заработят всички съоръжения. Там официалното откриване на сезона ще бъде чак на 17 декември, но ако церемониите не са толкова важни и девизът ви е “Сняг да има!” – можете още от днес да стягате багажа!

02.12.2016

Коментари