Лозенец

Намерете най-добрата оферта за нощувки в Лозенец: 6 обекта за настаняване в Лозенец. 5 Хотели, 1 Къща за гости, актуални цени, снимки, мнения и коментари. още »

Хотели в Лозенец

Лозенец

Тук няма да видите небостъргачи. В Лозенец преобладават гиздави къщички, уютни семейни хотели и вили, в които ще Ви настанят усмихнати стопани. Това е характерно рибарско селце, където можете да се потопите в релаксираща лятна атмосфера.

Независимо дали търсите тишина и спокойствие, интересни културни събития или денонощни забавления, тук можете да организирате своята мечтана ваканция. Кокетното селце е винаги в крак със световните тенденции. Тук ще откриете смути и фреш барове, както и няколко ресторанта, които ще Ви отведат в гастрономическия рай. През лятото разнообразни събития и фестивали забавляват и местните, и гостите. Джаз, винтидж, суинг и фотография... Всичко това е част от атмосферата на Лозенец. Ето защо това място се е наложило като любим курорт за интелектуалци и артисти.

Ако предпочитате красиви гледки и исторически мистерии, посетете Беглик Таш – тракийско светилище, станало популярно с прозвището „българският Стоун Хендж“. Ако пък сте любознателни и обичате природата, вижте частна ботаническа градина Серафимови. Създадена от двама професори-агрономи от старата школа, тя се гордее с над 2 000 вида растения.

Изберете най-подходящото място за настаняване в Лозенец. Селото ще Ви предложи разнообразни оферти, според Вашия джоб. Прекарайте тук спокойни дни, отдадени на забавления и почивка от натовареното ежедневие.