GoGo.bg Лого

Създаден за професионалисти!

Станете част от GoGo.bg

Плащайте само когато получавате!

Публикувайте специални оферти и пакетни предложения

Получавайте плащания чрез интегрирана разплащателна система

Обработвайте много нови резервации

Ценообразувайте според вашите нужди

Активирайте атрактивни отстъпки за вашите клиенти

Получавайте плащания чрез интегрирана разплащателна система

Заплащането за всички резервации става предварително - директно през сайта. Така няма нужда да се безпокоите за парите и можете да се концентрирате върху грижата за Вашите клиенти.

добавете вашият обект сега

Публикувайте специални оферти и пакетни предложения

Специалните оферти са важна част от работата на всеки бизнес. С GoGo имате свободата да създавате уникални предложения, които да привлекат нови клиенти. Публикувайте офертите така, както Вие прецените за добре - без натиск за ниски цени.

добавете вашият обект сега

Получавайте и обработвайте много нови резервации

Получавайте и обработвайте резервациите директно в системата - без значение къде се намирате! Можете да обработвате резервациите си дори от своя мобилен телефон.

добавете вашият обект сега

Ценообразувайте според вашите нужди

Въведете бързо и лесно цени за деня, седмицата, уикенда, сезоните, или за цялата година - както Ви харесва! Правете комплексни комбинации от цени, според дължината на престоя. Добавете различни видове отстъпки, които можете да активирате или да деактивирате когато си поискате.

добавете вашият обект сега

Стартирайте атрактивни отстъпки за вашите клиенти

Добавете атрактивни отстъпки за Вашите клиенти. Така ще бъдете гъвкави към сезоните и винаги актуални в динамичния туристически бизнес.

добавете вашият обект сега

Имате ли въпроси?

централен офис

032 320 326

търговски въпроси

0892 984 632

0892 984 634

пишете ни

hello@gogo.bg

Има и още...

SMS известяване

Притеснявате се за надеждността на интернет връзката си? Нямате постоянен достъп до своя имейл? Добавихме възможността да получавате допълнително SMS известие за всяко ново запитване. Узнайте за всяко запитване чрез мобилния си телефон броени секунди, след като клиентът го изпрати.

Управление на няколко хотела от един профил

Уморени сте от безкрайни списъци с пароли и логин детайли за всеки един от хотелите, които ръководите? Забравете това неудобство! В GoGo.bg имате възможността да управлявате няколко места за настаняване от един и същи профил.

Детайлна статистика и анализ на посетителите

Интерактивните графики позволяват лесно и нагледно разчитане на данните. Така можете да проследите интереса към Вашия хотел във времето, както и да анализирате ефективността заложената от Вас маркетингова стратегия.

Версия на английски език

Поради специфика на терминологията, преводът е едно от най-големите главоболия за бизнесите от хотелиерския бранш. Ето защо ние намерихме опитни преводачи от сферата. Те ще оформят професионално и точно представяне на английски език за чуждестранните Ви клиенти. Спестете време, усилия и излишни разходи!

Техническа поддръжка

Екипът на GoGo.bg е на разположение за въпроси и помощ във всеки работен ден! Ние ще дадем отговор на всички Ваши въпроси и ще Ви помогнем с трудностите. Свържете се с нас по телефона, или ни напишете имейл.

Копирайт услуги

Ние знаем, че подготвянето на текстове, представящи Вашето място за настаняване, е важна и отговорна задача. Нека Ви улесним! Просто изпратете информацията за Вашия хотел и нашите копирайтъри ще подготвят за Вас стилен текст, който да накара всеки читател да пожелае да бъде Ваш гост!

Как работим?

GoGo.bg е регистриран туристически оператор и туристически агент. Ние Ви предоставяме възможността да станете част от нашата система, да получите модерен профил и професионални услуги.

При нас могат да бъдат регистрирани всички видове места за настаняване, а регистрацията е безплатна!

От какво печели GoGo.bg?

Работим усилено, за да Ви предоставим удобна и модерна резервационна система, гарантираме за потвърждаването и плащанията на резервациите. В замяна взимаме малък процент от сумата на резервациите, които Ви изпратим.

Какво казват клиентите за нас

Марин Стоянов

SHARLOPOV HOTELS JSC“Пиша ви, за да изкажа мнението си за сайта ви – поздрави за изработката и проекта, с който сте се захванали. Системата за добавяне на снимки, цени и др. – направили сте всичко много интуитивно... Изключително приятно ме изненада и полето с правила и условия, което е в от дясно във модала за Запитване за резервация.”

Дочо Дочев

Arthotel CASA ART“Много ми харесва дизайна на сайта, и колко е интуитивен за ползване. Поздравления колеги ! ”