Пампорово

Намерете най-добрата оферта за нощувки в Пампорово: 18 обекта за настаняване в Пампорово. 8 Хотели, 6 Апарт хотели, 1 Самостоятелен апартамент, 1 Къща за гости, 1 Семеен хотел, 1 Спа хотел, актуални цени, снимки, мнения и коментари. още »

Хотели в Пампорово

Пампорово

В Родопите, в подножието на красивия връх Снежанка, се намира един от най-предпочитаните български курорти – Пампорово. Тук през зимата прииждат малки и големи скиори и сноубордисти, за да се отдадат на любимия си спорт. И не е учудващо, че Пампорово е толкова популярно – това е ски дестинацията с най-много слънчеви дни през зимата.

През лятото царуват прохлада и спокойствие. По тучните поляни разцъфват пъстри цветя и уханни билки. А в горите растат вкусни гъби, които познавачите дирят със спортно настървение. Малко известен факт е, че в околността растат и няколко вида диви орхидеи.

И зиме, и лете една от най-големите атракции е изкачването до върха, където в кафето на телевизионната кула може да пиете топла напитка и да се възхищавате на воля на гледката, която се открива във всички посоки. Тук ще се почувствате на върха на света!

Хотелите в Пампорово са на световно ниво и биха задоволили и най-претенциозните туристи. SPA хотели, малки семейни хотели, лукзосни вили и апартаменти за настаняване – в Пампорово има всичко. За Вас остава само трудната задача да изберете една от примамливите оферти.