Пловдив

Намерете най-добрата оферта за нощувки в Пловдив: 37 обекта за настаняване в Пловдив. 14 Хотели, 13 Самостоятелни апартаменти, 4 Семейни хотели, 2 Къщи за гости, 1 Бизнес хотел, 1 Самостоятелна стая, 1 Апарт хотел, 1 Пансион (хостел), актуални цени, снимки, мнения и коментари. още »

Хотели в Пловдив

Пловдив

“Древен и вечен” - просто и прекрасно мото. Защото Пловдив не е само антика на повече от 6000 години, а космополитен град, кипящ от живот. Разхождайки се по калдъръмените улици, човек неизменно усеща духа на многобройните народи, живели тук през вековете.

Днес древният Филипопол е втори по големина в България. Домакин на международни панаирни изложения вече повече от век, както и на интернационални спортни състезания, градът целогодишно привлича посетители от страната и чужбина.

В Пловдив човек лесно може да открие втория си дом. Градът изобилства от малки и големи хотели с уникална атмосфера. Тук може да се пренесете в епохата на Възраждането, да се почувствате като кралска особа, да отседнете в удобен бизнес хотел или да изберете семейна къща за гости, където да се почувствате като у дома си.

Открай време градът се слави с интереса си към всякакви изкуства - както традиционните театър, кино, изящни изкуства, музика, така и провокативните съвременни течения, сред които графити и брейк танци. Но през 2019 той ще бъде не само културната столица на България, а и на цяла Европа. Насладете се на атмосферата, погледайте изкусните пой изпълнители, озаряващи с огнените си танци Цар Симеоновата градина, покорете тепетата, изгубете се в Капана и открийте Вашия Пловдив!