Приморско

Намерете най-добрата оферта за нощувки в Приморско: 14 обекта за настаняване в Приморско. 5 Хотели, 3 Къщи за гости, 2 Семейни хотели, 1 Квартира, 1 Апарт хотел, 1 Вила, 1 Самостоятелен апартамент, актуални цени, снимки, мнения и коментари. още »

Хотели в Приморско

Приморско

В подножието на Странджа, разположен на малък полуостров, се намира град Приморско. Със сигурност сте чували за дългите плажове с фин жълт пясък на този регион. Тук се намират няколко защитени зони като Аркутино, Морски пелин и Змийски остров, обединени в резервата Ропотамо.

Градът е истинска перла на южното ни Черноморие. Неслучайно именно това място е избрано за резиденция на Тодор Живков. В днешно време плажът ѝ е свободно достъпен за всички. Посетете това романтично кътче и се насладете на лазурните води и чистите пясъци. Отидете и до древнотракийското светилище Беглик Таш. Там въображението Ви ще бъде запленено от масивните каменни блокове, които като на магия стоят на отредените им места.

В Приморско никога не е скучно, защото развлеченията изобилстват: ресторанти, дискотеки, аквапарк. Регионът е благодатен и предпочитан от любителите на силни усещания, които практикуват екстремни водни спортове: кайт сърф, водни ски, джетове и много други. А романтиците пък предпочитат спокойни разходки с лода по река Ропотамо, където имат възможността да видят красиви птици и единствени по рода си растения.

В Приморско съществува изобилие от възможности за настаняване. Тук могат да се намерят както бунгала и къщи за гости, така и хотели и апартаменти. Голяма част от тях са разположени досами плажната ивица и имат прекрасен изглед към морската шир или извисяващата се на запад Странджа. Плаж, забавления, природа и мистерия - това е Приморско!