Цени на стаи

0

Стаи

Тип стая
Максимум
Нощувки
Цена
202

Стая 202-двойка. В стаята има две единични легла(820/1900), климатик, LED-телевизор с кабелна телевизия, гардероб, маса с два стола, охладител. Подът е с теракотни плочки. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. Има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Балкон с маса и два стола. Разплащането става в лева(BGN). Цените са за стаята (2 души макс.)

Моля направете запитване за цената
204

Стая 204-спалня В стаята има спалня (1440/1900), климатик, LED-телевизор с кабелна телевизия, скрин, права закачалка, плот с вграден хладилник. Подът е с теракотни плочки. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. Има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Балкон с маса и два стола. Разплащането става в лева(BGN). Цените са за стаята (2 души макс.)

Моля направете запитване за цената
203

Стая 203- тройка В стаята има спалня (1640/1900) и единично легло (820/1900), климатик, LED-телевизор с кабелна телевизия, гардероб, маса с два стола, охладител. Подът е с теракотни плочки. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. Има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Балкон с маса и два стола. Разплащането става в лева(BGN). Цените са за стаята (3 души макс.)

Моля направете запитване за цената
201

Стая 201Суит с една спалня. Представлява една голяма стая, разделена с плъзгащи се врати. От едната страна има спалня (1640/2000), а от другата две единични легла(820/1900). В студиото има климатик, телевизор с кабелна телевизия, трапезна маса с 4 стола, гардероб, пода е с теракотни плочки. В предверието има обособен кухненски бокс с термокана, хладилник, кухненска посуда. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. Има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. От балкона частично се вижда морето – има маса с три стола. Разплащането става в лева(BGN). Цените са за студиото (4 души макс.)

Моля направете запитване за цената
Ап.1

Апартамент 1 Апартамента е с две отделни стаи. В едната има спалня (1800/2000), гардероб. Втората стая е по голяма: две единични легла(900/2000), гардероб, кухненски бокс с аспиратор и два котлона, хладилник, кухненски инвентар, трапезна маса с 4 стола, климатик. Всяка стая е с LED телевизор с кабелна телевизия, излаз на балкон с панорамен изглен към морето и плажа, пода е с теракотни плочки. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. В апартамента има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Намира се на 50 метра от южния плаж (Харманите). В ресторант "МИСТРАЛ"- на ул."Лозенград" 8 (на 150метра) ползвате 10% отстъпка от цените по меню. В близост има магазини, аптека, детска площадка. Старият град и пристанището са на 5-10 минути пеша от апартамента. Автогарата е на 400 метра. Аерогара Бургас е на 40 км. Предлагаме и трансфер до летището срещу допълнително заплащане. Разплащането става в лева. Цените са за целия апартамент (4 души макс.)

Моля направете запитване за цената
Ап.3

Апартамент 3 Апартаментът е с две отделни стаи (две единични легла и спалня). В трапезарията има диван, кухненски бокс с аспиратор и два котлона, хладилник, кухненски инвентар, трапезна маса с 4 стола. Балкон. Всяка стая е с климатик и LED телевизор с кабелна телевизия, гардероб, подyt е с теракотни плочки. Санитарният възел е с душ, мивка и тоалетна. В апартамента има безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Намира се на 50 метра от южния плаж (Харманите). Гледката от балкона е към града. В ресторант "МИСТРАЛ"- на ул."Лозенград" 8 (на 150 метра) ползвате 10% отстъпка от цените по меню. В близост има магазини, аптека, детска площадка. Старият град и пристанището са на 5-10 минути пеша от апартамента. Автогарата е на 400 метра. Аерогара Бургас е на 40 км. Предлагаме и трансфер до летището срещу допълнително заплащане. Разплащането става в лева. Цените са за целия апартамент (4 души макс.)

Моля направете запитване за цената
* Цените са за стая/апартамент с включена ЗАКУСКА според броя на редовните легла.

Хотели около Созопол

Къща за гости Лилия Къща за гости Лилия
Созопол, Крайбрежна 1
Къща Сани Къща Сани
Созопол, ул. "София" 41
Парадайс бей Парадайс бей
Созопол, ул. „Виа Понтика“ 66
Свети Никола Свети Никола
Черноморец, ул. „Чайка“
Къща за гости Частен дом Цоневи Къща за гости Частен дом Цоневи
Созопол, улица „Одеса“ 59